Saturday 16 August 2014

It's never too late to start all over again....


Vraciam sa na svoj blog po dlhšej dobe s nádejou, že času na príspevky bude nejakým zázrakom viac a budem prispievať častejsie :) Začítala som sa, alebo lepšie povedané zapozerala sa dnes do pár blogov našich skvelých slovenských bloggeriek a povedala som si, prečo to neskúsiť znovu...veď mňa ten svet kozmetiky, módy a všetkého okolo toho stále baví! :) Tentokrát budem písať prevažne v slovenčine, kedže už 3 roky som späť na Slovensku a pribudlo mi tu pár nových slovenských čitateľov (čo ma veľmi teší), aj keď som vlastne dosť dlho nič nepridávala, no ale asi ich zaujali tie moje staršie články a tak zostali... samozrejme aby som nestratila aj mojich starých zahraničných followerov, tak keď výjde čas budem prekladať aj do angličtiny :)
Dnes som sa rozhodla začať ako inak s nechtami :) Nechty su moja závislosť a baví ma stále vymýšľať nové a nové vzory a o nakupovaní lakov ani nehovorím! Takže dnes letná ombré manikúra, ktorá sa robí s klasickou špongiou na make-up. Aj keď sa to zdá veľmi zložité, je to celkom rýchla manikúra a ten efekt je fakt skvelý :) Už ste to niekedy skúšali?

I'm returning to my blog with the hope that the miracles do happen and I'll find more time to post more often :) Today I was reading, or better said I was looking at the blogs of our amazing slovakian bloggers and I said to myself why not to try it again... I'm still so interested in the world of cosmetics, fashion and everything related! :) I've decided to write mostly in Slovak, as it's already been 3 years since I'm back in Slovakia and I've got some new slovakian followers (which I'm really pleased about), even though I haven't posted anything in a long time, but perhaps they liked my old posts so they stayed.... and of course I'll try to translate the posts to English so I don't loose my old followers from abroad :)
Today I've decided to start how else than with the nails :) Nails are my addiction and I still like to try new and new designs and I'm not even talking about buying new nail polishes! So today I want to share with you my summer ombre manicure, which I did with the sponge technique. Even though it looks a bit complicated, it's quite a quick manicure and the efect is really amazing :) Have you ever tried it?

Products used:
Avon - Lemon Sugar
Sally Hansen - Coral Reef

 
Ombre Nechtiky






2 comments:

  1. som rada, že si späť! hovorila som si už, keď som čítala, kto mi to napísal na blogu, že dúfam, že te to tá KIVA:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jej tak tvoj koment ma teda potesil Evie :) aj ja som rada, ze som sa konecne k tomu odhodlala a dufam, ze mi to vydrzi a nebudem mat ziadne vyhovorky haha :)

      Delete

Thank you for your comments. I love reading them.