Friday 3 June 2011

Purple is my new black

Hello everyone :) I thought I need a new black dress and I've finally found one after very very long time of searching! I tried them on and they fit perfectly. But then I spotted the same dress in purple colour on the hanger and I obviously had to try them on as well. You can easily guess what colour I bought. PURPLE! And I was even happier when I found this very affordable matching lipstick from Sleek. I normally don't wear purple lipsticks so I didn't want to spend much. I really like the pigmentation and finish of this True Color lipstick and I'll definitely try some new shades soon :)





Original photo from the website

iPhone photo from fitting rooms - the purple colour is a bit different in real

iPhone photo again 
the dress is from Warehouse

6 comments:

  1. Teda páni! Ty šaty jsou naprosto bombastický, fakt úžasný,takový by se mi taky hodily, jdeme totiž v létě na svatbu a tohle by bylo přesně podle mého gusta a přiznám se, že jsem taky milovník fialové, takže pro mě by to byla jasná volba, tobě tenhle odstín hrozně sluší, úplně tě rozzáří, stejně tak ta rtěnka, nádherně to ladí a jsi v tom opravdu kočka!

    ReplyDelete
  2. dakujem, si zlata :) ja si ich asi tiez zoberiem na svadbu

    ReplyDelete
  3. ahoj ja som objavila Tvoj blog niekde na FB a som si ho cely presla a strasne sa mi paci :) len skoda ze pises vsetko po anglicky, dvojjazycne by to nezaskodilo ;)...krasne licenie robis a mas aj pekne nechty :) odteraz ta budem sledovat :))a mimochodom tie fialove saty su bozske! :)

    s pozdravom Marta

    ReplyDelete
  4. @Dištanční študenti - ahoj... som rada, ze sa ti moj blog paci... uz som nad tym rozmyslala, ze zacnem pisat aj po slovensky, ale vzdy sa tak ponahlam, ze to stihnem len v anglictine :) ale posnazim sa! a este raz diky ;)

    ReplyDelete
  5. to je zaujímavá farba rúžu..mne by sa síce nehodila, ale dobrá je!

    ReplyDelete
  6. @Foly D. Sante - dakujem :) urcite to nie je ruz na bezny den, ak si ho dam raz na verejnost tak budem rada :)

    ReplyDelete

Thank you for your comments. I love reading them.